Make your own free website on Tripod.com
MuurRock Trophy 2003
Laureaten

Home

Inschrijven | Deelnemers | Laureaten | Plannetje | Over Ons | Links

Vakjury

Tomas De Soete (hyperkinetisch StuBru beest en gepatenteerd levensgenieter)
Bruno Meeus (drumgoeroe bij onder meer Wizards of Ooze, ... )
Willeke (doet leuke dingen met RifRaf magazine)
Bertrand Lafontaine (doet leuke dingen met Willeke en ook iets in de Vooruit)
Tud Russel

'Wow', dit moet zowat het eerste geweest zijn wat in ons opkwam toen we dit nummer hoorden. En zelden waren we het zo eens: deze groep moet er bij! Afwachten nu nog wat de vakjury ervan vindt, maar voor ons is dit alleszins een bom.
Trouwens, over bommen gesproken ... de laatste White Stripes al gehoord? man man man ...

Hear Tud Russel

Boulevard Breezer

Hun (zijn, haar, ... ??? daar moeten we zelf nog achter komen) bio laat aan duidelijkheid niets te wensen over: be ready for a B.B.triprock sensation waarop we overmeesterd worden door een acute vlaag van geheugenverlies en een algehele zinsverbijstering zich meester maakt van onze hersencellen. Iets ver in ons brein prevelt Pink Floyd, maar nog zoveel meer ...

Morgen stoppen met drinken, da's duidelijk ...

Hear Boulevard Breezer

Pole-Star

Zangeressen ... we zijn er dol op. En deze Lierse Skunk kan ons zeker bekoren - ook al omdat ze zo'n strak spelende groep met zich meebrengt.
Verder houdt ze van honden, katten, geiten, ... en daar gaan wij natuurlijk dubbel plat voor. 't Zit hem in de kleine dingen hé !!

Hear Pole-Star

Pure Cult

Onthou vooral één ding en vergeet het nimmer: deze mannen zijn van Mechelen. José en Yves zijn de oprichters van dit hip-hop collectief en pretenderen geen macho- of gangsta-toestanden aan te hangen.
Misschien een vreemde eend (en laten wij nu net iemand kennen die misschien ook wel van eenden houdt)in de bijt tussen het rockgeweld deze avond maar ... (verzin nu zelf ook eens iets)

Hear Pure Cult

48 Crash

Niet eenvoudig vrienden, niet eenvoudig. 48 Crash doet ons weliswaar aan iets denken maar waaraan ...
Hun bio brengt ons ook al niet dichter bij een omschrijving. Een beetje zoals bij Froggy hieronder: pure pop-songs zonder meer. Alhoewel, zonder meer ? Dan zouden ze hier niet staan. Je luistert best even zelf.

Hear 48 Crash

Froggy

Een Froggy is iets als een kikker en laten wij nu net iemand kennen die daar misschien wel van houdt ... En de muziek ? Vrienden, vrienden : pop-songs pur-sang. We kunnen het ook niet helpen: dit klinkt gewoon goed en doet ons vragen : was het nu 70, 80 of 90 ... keer de afstand van de aarde naar de maan (of zo iets).
Ach ja : zorg gewoon dat je er bij bent de 2e en zoek het zelf uit !

Hear Froggy