Make your own free website on Tripod.com
Jeugdraad Geraardsbergen
Home
Bestuur
Wat ?
Leden
Aktiviteiten
Verslagen
Uitleendienst
Het JWBP
Links
Weetjes
Foto's

Bestuur

Hieronder vind je de bende gekken die de dagelijkse werking van de jeugdraad verzekeren, al dan niet met hun specifieke functie binnen de jeugdraad. Dat we hier geen foto's bijplaatsen, kan u wel begrijpen.
 
Wil je ÚÚn van hen contacteren, geef er dan via je muis een flinke mep op.

Kim Claus, voorzitter
Reeds enkele jaren actief in jeugdwerking: van chiro naar gewestwerking naar jeugdraad. Hoopt samen met haar team een frisse en vernieuwende wind door het jeugdraadleven te blazen en te gaan voor een spetterend jaar !
  
Fernand Van Trimpont, ondervoorzitter
Ex-groepsleider van K.S.A. Geraardsbergen en muzikant. Werkt naast het toekomstige jeugdcentrum, zodat hij binnenkort op de zakkaai kan blijven wonen...
    
Bjorn Borie, secretaris
Duivenliefhebber en fervent voorstander van openbare zitbanken.
          
Nele Van Liedekerke, schatbewaarder
Draagt haar kruis waardig. Is het een Vlaams, een witgeel, een ... ??? Het is een rood !! Doet ook nog leuke dingen bij de Scouts van Nieuwenhove. En U ?
    
cartoon1.jpg

Inge Van der Haegen

Wouter Aelbrecht
Fervent Orvaldrinker, vrijgezel uit vrije wil, fan van KV Oostende, gepensioneerd voetballer, globetrotter en brabbelaar van 7 talen.
    
Boekenwurm, kampeerder en rasechte bib-a-holic. Hiernaast ook nog ge´nteresseerd in jeugd en onze nationale trots : bier (vooral trappist!).
                                     
Frederik De Taeye
Saxofonist met een jarenlange ervaring in de jeugdbeweging. Houdt van alles wat met ST begint. Strandsandalen, Sterren en Stephanie.

Onze schepen van sport, feestelijkheden en natuurlijk ook jeugd. Licht grijzend maar jong van hart en lever.
    
Ex die-hard niet-GSM'er en hoofd van de jeugddienst. Co÷rdinator JWBP, verantwoordelijke uitleendienst. Hobby's : yoga, Latijn en Katrien. Favoriete lectuur : 'Ik word papa'.
  
De jongste van de bende. Klein maar dapper en een beetje gek. Bezieler van MuurRock
    

Gunther Coppens

Kim Berckmans

Johan Janssens