Make your own free website on Tripod.com
Jeugdraad Geraardsbergen
Home
Bestuur
Wat ?
Leden
Aktiviteiten
Verslagen
Uitleendienst
Het JWBP
Links
Weetjes
Foto's

Aktiviteiten

Zondag 25 september - Jeugddag in de Gavers
 
Dit jaar bundelen we onze krachten met het provinciaal domein De Gavers voor het organiseren van deze jeugddag. Hierdoor krijgen we heel wat meer mogelijkheden en wordt deze jeugddag anders en grootser dan welke vorige editie ooit.  Ieder kind, jongere kan deelnemen aan aan deze gratis aktiviteit.
 
De kleinsten mogen zich verwachten aan een heus jungle-spektakel gevolgd door een fijne kinderanimatie. Afspraak om 13h30 in De Gavers; einde voorzien om 18h. Een aankondiging voor deze dag vind je hier
 
Je bent ouder dan 12 en je houdt van sumo-worstelen, bungee-run en andere knotsgekke aktiviteiten dan kan je bij de plus 12-jarigen terecht voor de enige echte highland-games. Ook hiervoor is een aankondiging voorhanden.

 
04/02/05     Kwis + nieuwjaarsreceptie
25/02/05     Algemene vergadering (toelichting verkeersveiligheid / aansprakelijkheid)
06/03/05     Kinderanimatie
29/04/05     Algemene vergadering (werken met maatschappelijk kwetsbare groepen)
30/04/05     MuurRock Trophy 1
07/05/05     MuurRock Trophy 2
25/06/05     Roefeldag
27/08/05     MuurRock
25/09/05     Jeugddag ism provinciaal domein De Gavers
25/11/05     Dropping voor leiding verenigingen
03/12/05     Sinterklaasfeest


6 maart Kinderanimatie Larie en Apeschool
 

Larie, de saaiste meester van het koninklijk “zet-u-neer-en-zwijginstituut” haat kinderen en kan niet lachen. Dat heeft hij nooit geleerd. Hij houdt niet van hun grapjes en apenstreken.
Zotte Mie, de jongste van de klas heeft een plannetje om Larie het lachen aan te leren… maar het plan is niet zonder gevaar… dat beseft ook Inktpot...
Welkom in dit supergrappig en spannend meespeelverhaal voor iedereen van 6-12 jaar. Supercoole dans- en meezingliedjes inbegrepen!

Een hilarisch stuk op typische Jeukwijze!

Om 15h in zaal Groen Kruiske, Denderstraat - Geraardsbergen.

Neem zeker ook een kijkje op de webstek van Jeuk !!

Vrijdag 4 februari : kwis en nieuwjaarsreceptie
 
Vanaf 19h30 nodigen we je uit voor onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink. Deze wordt om 20h30 gevolgd door onze al even traditionele kwis. De twintig ploegen voor deze laatste zijn op dit moment jammer genoeg allemaal reeds ingevuld. Inschrijven voor de kwis is dus niet meer mogelijk. Supporteren kan wel nog !! Afspraak in zaal Groen Kruiske, Denderstraat - Geraardsbergen.
Download hier de uitnodiging.