Make your own free website on Tripod.com
Free Podium 't Rockt 2002!
Plannetje

Home

Inschrijven | Deelnemers | Laureaten | Plannetje | Over Ons | Links

Komende vanuit richting Gent of Brussel (E40):
 
Op- en afrit E40 (Wetteren) : onderbroken ...
N8 Ninove - Geraardsbergen : afgesloten ...
 
Vanuit Brussel kan je afrit Aalst nemen, richting Geraardsbergen-Ninove.  Aan het rond punt (Erembodegem) neem je dan de de 'oude baan' naar Geraardsbergen (N460).  Het is zeer af te raden via Ninove te gaan, tenzij je de streek redelijk goed kent.
 
Komende van Gent (of ook Brussel) neem je op de E40 afrit 18 (Erpe Mere) , waarna je de N46 volgt richting Zottegem. Na een slordige 9 km passeer je aan je rechterzijde 'Lingerie Christel'. Tijd om wat gas te minderen, zeg maar. Niet in het minst omdat je aan de volgende lichten linksaf moet (N42 richting Geraardsbergen). Steeds rechtdoor maar ook weer niet te snel want er liggen een paar leuke bochtjes.
 
Je nadert Geraardsbergen ...
 
Bij het binnenrijden van Geraardsbergen passeer je een flank van het industrieterrein waarna je de spoorweg kruist (je bent nu op de Astridlaan). Aan de volgende lichten draai je linksaf de Zonnebloemstraat op (zie ook plannetje). 
Je blijft de Zonnebloemstraat volgen tot net over de Oudenberg waarna je naar rechts de Guilleminlaan oprijdt. Na een goeie kilomter moet je nu (in een bocht) linksaf en ... we hebben de Hoge Buizemont bereikt.
 
En vanaf hier zou je het zelf moeten kunnen!
route4.jpg