Make your own free website on Tripod.com

Jeugdcentrum De Spiraal

Jeugdhuis
Home
Kalender
Jeugdcentrum
Jeugdhuis
Jeugddienst
Jeugdraad
JAC
Reserveren
Gastenboek
Foto's
Openingsweekend

Het jeugdhuis: Het is er voor jou!

jeugdhuis.jpg

Hoe je er ook uitziet, wat je al dan niet gelooft: In het jeugdhuis mag iedere jongere binnen. Respect voor iedereen. Je kan er iets leren, uitproberen of meehelpen: je leert er verantwoordelijk te zijn voor wat je onderneemt. Zo kan je deelnemen aan de kern, de tapploeg, de deejayploeg, de werkgroep jeugdhuistijdschrift, internet, concerten. .

Indien je wil meewerken als vrijwilliger in het jeugdhuis, kan je kiezen tussen vast bestuur of losse medewerker. Voor de Raad van Bestuur zoeken wij een 10-tal jongeren. Deze bepalen in grote mate de werking en planning. Binnen deze kern hebben we dan een voorzitter, ondervoorzitter, penningmeester, tapverantwoordelijke, optredensverantwoordelijken, fuifverantwoordelijken, hoofd deejay-ploeg e.a.

Als losse vrijwilliger maak je deel uit van de algemene vergadering (4 6 keer per jaar). Je hebt dan de mogelijkheid om je aan te sluiten bij werkgroepen. Bijvoorbeeld de tapploeg of werkgroep van een bepaalde fuif.

In een jeugdhuis kan je andere jongeren ontmoeten in een open sfeer. Je stapt er binnen voor een babbel, een drankje, de gezelligheid, . . . Jullie houden er huis! Jullie bepalen wat er gebeurt! Jullie zorgen voor drank en pret! Je kan er deelnemen aan de organisatie van fuiven en concerten of deelnemen aan diverse activiteiten zoals workshops, surfen op het net, muziek maken, sport, . . .

Met een jeugdhuislidkaart geniet je van verschillende voordelen: kortingen bij optredens, gratis deelname aan diverse sportactiviteiten, een tijdschrift,. . . .

jeugdhuis2.jpg

Interesse om deel uit te maken van de kern of de losse medewerkers?

Neem zo vlug mogelijk contact op met de jeugdhuiswerker. Stuur of bel volgende gegevens door: Naam en adres, Telefoonnummer en mailadres, Geboortedatum


Robin Ronsyn
Weverijstraat 20
9500 Geraardsbergen
054 / 43 44 17
jeugdhuis@geraardsbergen.be